Honda HR-V Forum banner
301 - 320 of 582 Posts
👍 za felgi. Z tymi mogę się zgodzić. Do jakiego stopnia w specyfikacji US są one dostępne, czy są opcją?

Pozdrawiam,

HT

...mam uniwersalny bagażnik dachowy z mojego poprzedniego SUV-a, myślę o pomalowaniu go proszkowo na czarno dla ujednolicenia.

Relingi dachowe na razie brakuje, sprzedawca wysłał nieprawidłowe relingi dachowe. Otrzymanie czarnego zamiennika z zagranicy zajmie kolejne 3 tygodnie.

Zakończę instalację, gdy relingi dachowe i bagażnik wrócą z warsztatu

Zastanawiam się, czy nadal produkują rowery z prostą górną rurą? Nowe bagażniki rowerowe przeznaczone do przewożenia obecnych rowerów? Kiedyś robiłem wszystkie moje naprawy/konserwacje roweru na ściennym stojaku rowerowym. Nie mogę już tego robić z moim nowym rowerem. W końcu dostałem stojak naprawczy.

...mam uniwersalny bagażnik dachowy z mojego poprzedniego SUV-a, myślę o pomalowaniu go proszkowo na czarno dla ujednolicenia.

Relingi dachowe na razie brakuje, sprzedawca wysłał nieprawidłowe relingi dachowe. Otrzymanie czarnego zamiennika z zagranicy zajmie kolejne 3 tygodnie.

Zakończę instalację, gdy relingi dachowe i bagażnik wrócą z warsztatu

View attachment 31317 View attachment 31318 View attachment 31319 View attachment 31320 View attachment 31323 View attachment 31322
Wygląda niesamowicie.

Zastanawiam się, czy nadal produkują rowery z prostą górną rurą
Najbliższe, jakie widziałem, to Cannondale, Canyon i niektóre rowery Scott na wspólnej przejażdżce, płaska górna rura, ale nie wyrównana jak ramy Colnago.
To wygląda niesamowicie.
Dziękuję, kupiłem również ten sam zestaw kół i opon co ty. 🤫

Zastanawiam się, czy nadal produkują rowery z prostą górną rurą?
Czy to się kwalifikuje?

Mam nadzieję, że uda mi się to wypróbować w ciągu najbliższych kilku tygodni, gdy pogoda się poprawi. Trochę przygnębiające, że nikt z osób pracujących w sklepie, w którym kupiłem rower, nie żył, kiedy 30 lat temu kupiłem mój poprzedni rower Rockhopper!

Nie jestem pewien co do twojego pytania o bagażniki rowerowe, jednak to jest ten, który kupiłem kilka miesięcy temu, aby przewozić nasze rowery...

301 - 320 of 582 Posts