Świeci się kilka świateł na desce rozdzielczej. Najbardziej niepokojący jest czerwony, migający napis "PARK" po włączeniu/wyłączeniu elektrycznego hamulca postojowego. Zielony wskaźnik wokół prędkościomierza również nie działa.
Na forum, do którego będą trafiać osoby mające problem ze swoim samochodem, usłyszysz o problemach. Ogromne rzesze właścicieli Hondy, którzy nie mieli ani jednego problemu, w dużej mierze nie będą na tym forum.To jest straszne. Choć lubię Hondę, wszystkie te posty dotyczące kilku różnych modeli mających problemy sprawiają, że dwa razy się nad nimi zastanawiam. Ta fabryka w Celaya musi się wziąć w garść.
Zajęło ci tylko 2 lata, żeby odpowiedzieć na mój post? HeheNa forum, do którego będą trafiać osoby mające problem ze swoim samochodem, usłyszysz o problemach. Ogromne masy właścicieli Hond, którzy w dużej mierze nie mieli ani jednego problemu, nie będą na tym forum.
Jestem wyjątkiem i nie należę do MILCZĄCEJ i zadowolonej większości, ponieważ dołączyłem do HRVForum jako entuzjasta HRV. Mam 17 tys. na 2016 roku bez ani jednego problemu, a nawet irytującego hałasu.
Don
Co on powiedział! Kocham mojego HRV.Na forum, do którego będą trafiać osoby mające problem ze swoim samochodem, usłyszysz o problemach. Ogromne masy właścicieli Hondy, którzy w dużej mierze nie mieli ani jednego problemu, nie będą na tym forum.
Jestem wyjątkiem i nie należę do CICHEJ i zadowolonej większości, ponieważ dołączyłem do HRVForum jako entuzjasta HRV. Mam 17 tys. na 2016 bez ani jednego problemu, a nawet irytującego hałasu.
Don
Miałem ten problem w moim HRV. Migało czerwone światło hamulca i żółte światło hamulca postojowego oraz kontrolka ENG. Problem jest spowodowany niskim napięciem z akumulatora. Sprawdziłem swój i chociaż samochód uruchamiał się, napięcie było niskie. Kupiłem nowy akumulator, wszystkie światła są teraz wyłączone i działa dobrze.Zabrałem swój samochód z powrotem do dealera z tym samym problemem. Powiedzieli, że to problem z napięciem z akumulatora, który rzekomo rozładowywał się na parkingu. Usunęli kod z komputera, a następnie ponownie przetestowali, ale nie pojawiły się żadne kody błędów, więc wydawało się, że problem został rozwiązany. Teraz, dzień później, wszystkie te same światła ostrzegawcze, jak podano powyżej, znowu się zapaliły, a samochód jutro wraca do serwisu; nie posiadam go nawet od tygodnia. Posiadałem trzy wspaniałe Hondy w swoim czasie, ale nie mogłem być bardziej rozczarowany widocznym brakiem kontroli jakości.
Ja mam ten sam problem, jakieś aktualizacje, co zrobiłeś?Miałem ten problem w moim HRV. Migało czerwone światło hamulca i żółte światło hamulca postojowego i kontrolka silnika. Problem jest spowodowany niskim napięciem z akumulatora. Sprawdziłem swój i chociaż samochód odpalał, napięcie było niskie. Kupiłem nowy akumulator, wszystkie światła zgasły i wszystko działa dobrze.
Ten sam problem. Co się dzieje dalej? Czy to naprawili?Same problem. Day 3 of owning car. It has sat for 4 days in the dealer service department. Not thrilled at this point.
Mam ten sam problem, jakieś aktualizacje, co robisz?
On tam wyjaśnia swój problem.Problem jest spowodowany niskim napięciem z akumulatora. Sprawdziłem swój i chociaż samochód odpalał, napięcie było niskie. Kupiłem nowy akumulator, teraz wszystkie światła są wyłączone i wszystko działa dobrze.
Tak, wymień baterię. Wyczyszczenie kodu nie rozwiąże problemu. Problem polega na niskim napięciu akumulatora. Zostawiłem swój na ładowarce na noc i nadal miałem problem. Następnego dnia założyłem nową baterię, kod wyczyścił się automatycznie i problem zniknął.Mam ten sam problem, jakieś aktualizacje, co robisz?
Ja również mam ten sam problem co Ty. Spróbuję wymienić akumulator i zobaczyć jak będzie.Miałem ten problem w moim HRV. Migało czerwone światło hamulca i żółte światło hamulca postojowego i kontrolka ENG. Problem jest spowodowany niskim napięciem z akumulatora. Sprawdziłem swój i chociaż samochód by odpalił, napięcie było niskie. Kupiłem nowy akumulator, wszystkie światła zgasły i działa dobrze.